HUMANITARNI KONCERT

 

Novo rodilište za novi život


 

U sportskoj dvorani „Dalibor Perković Dali“ u Livnu održan veliki humanitarni koncert na kojemu su sudjelovali brojna kulturno umjetnička društva, zborovi, bandovi i pjevači

 

Da postoje ljudi koji imaju osjećaja za druge te žele nekomu pomoći moglo se vidjeti 29. prosinca 2010. godine u sportskoj dvorani „Dalibor Perković Dali“ na Zgonima u Livnu. Ovaj put se radilo o humanitarnom koncertu koji je samo jedna od akcija projekta „Novo rodilište za novi život“. Projekt za cilj ima prikupiti potrebna sredstva za obnovu rodilišta županijske bolnice «Fra Mihovil Sučić» u Livnu, a pokrenuli su ga uprava bolnice i djelatnici rodilišta.

 

Četverosatni koncert održan pred nekoliko tisuća gledatelja zaista je bio spektakl na kojem su nastupila brojna kulturno-umjetnička društva, vjerski zborovi, plesne i pjevačke skupine, klape, bandovi i solo pjevači. Između nastupa prikazan je kratki film o rodilištu iz kojeg se moglo vidjeti u kakvim se uvjetima rađaju djeca ove županije te da ga je uistinu potrebno obnoviti. Oni koji nisu mogli doći na koncert atmosferu u dvorani mogli su doživjeti preko radijskih postaja „Studio N“, „Livno“, „Tomislavgrad“, „Herceg Bosna“ i „Kupres“.

 

Svačiji prilog je dobrodošao i ako baš ne možemo dati neki veći prilog, barem možemo pozivom na 092 880 819 donirati 1 KM za obnovu rodilišta te tako prve minute novorođenčadi učiniti boljim i ljepšim.

 

Ako želite gledati fotografije preko cijelog ekrana pritisnite u donjem desnom kutu srednji simbol za povećanje zatim play.