FRA SPOMENKO (DOMINIK) HRIČAK, sin Miroslava i Spomenke r. Davidović, iz Banja Luke, župa Pohoda BDM – Banja Luka. Rođen je 5. 3. 1989. u Banja Luci. Osnovnu školu, srednju školu i magisterij ekologije završio je u Banja Luci. Vrijeme postulature proveo u Visokom.

 

Imendan: sv. Dominik (8. kolovoza)

 

FRA TONČI ŠARIĆ, sin Pere i Matije r. Sučić iz Srđevića, župa Bila. Rođen 3. 6. 1995. u Livnu. Osnovnu školu završio u Livnu; Ekonomsku školu u Zagrebu i tri godine fakulteta Političkih nauka u Zagrebu. Vrijeme postulature proveo u Visokom.

  

Imendan: sv. Anto (13. lipnja)

 

FRA MATEJ JURIČEVIĆ, sin Nike i Josipe r. Zeko iz Uskoplja, župa Uskoplje. Rođen 23. 9. 1998. u Livnu. Osnovnu školu završio u Uskoplju; Gimnaziju u Uskoplju. Vrijeme postulature proveo u Visokom.

 

 

Imendan: sv. Matej (21. rujna)

 

FRA DARIO LAŠTRO, sin Nikice i Danijele r. Sobolj iz Busovače, župa Busovača. Rođen 7. 10. 1999. u Splitu. Osnovnu školu završio u Busovači; Franjevačku klasičnu gimaziju u Visokom.

 

 

Imendan: sv. Donat (27. veljače)

 

FRA TOMISLAV VIDOVIĆ, sin Ljubana i Marice r. Novaković iz Bugojna, župa Bugojno. Rođen 14. 3. 2000. u Livnu. Osnovnu školu završio u Bugojnu; tri i pol godine Franjevačke klasične gimnazije u Visokom i pola godine i maturu u Kiseljaku.

 

Imendan: sv. Toma (3. srpnja)