FRA MARKO NUJIĆ, sin Pere i Jasne r. Beronić iz Ratkovića, župa Kreševo. Rođen je 26. 4. 1993. u Coopers Plains (Australija). Završio je srednju školu „Tehničar za računalstvo“ u Kreševu.

 

Imendan: 25. travnja - sv. Marko

FRA MATEO ŠILIĆ, sin Darka i Sanje r. Arsić iz Kiseljaka, župa Kiseljak. Rođen je 5. 6. 1996. u Kiseljaku. Završio je srednju školu „Hotelijersko-turistički tehničar“ u Kiseljaku.

 

 

Imendan: 21. rujna - sv. Matej

FRA MILE BELJO, sin Mije i Marije r. Dragić iz Mluša, župa Rama-Šćit. Rođen je 10. 8. 1996. u Prozoru. Završio je srednju školu „Opću gimnaziju“ u Prozoru.

 

 

Imendan: 4. studenoga - sv. Karlo

FRA PAVLE KAJIĆ, sin +Vinka i Vesne r. Plavčić iz Nove Bile, župa Nova Bila. Rođen je 6. 7. 1997. u Zenici. Završio je srednju školu „Franjevačka klasična gimnazija“ u Visokom.

 

 

Imendan: 29. lipnja - sv. Pavao

FRA NIKOLA LIVAJA, sin Marka i Blaženke r. Akrapović iz Buselja, župa Busovača. Rođen je 4. 9. 1997. u Novoj Biloj. Završio je srednju školu „Franjevačka klasična gimnazija“ u Visokom.

 

 

Imendan: 6. prosinca - sv. Nikola

FRA KRISTIJAN ORKIĆ, sin Vladimira i Irine r. Storoženko iz Tolise, župa Tolisa. Rođen je 11. 9. 1997. u Vinkovcima. Završio je srednju školu „Franjevačka klasična gimnazija“ u Visokom.

 

 

Imendan: 12. studenoga - sv. Kristijan

FRA IVAN-DOMINIK FILIPOVIĆ, sin Mate i Slavice r. Mamić iz Donje Mahale, župa Tolisa. Rođen je 2. 1. 1998. u Vinkovcima. Završio je srednju školu „Ugostiteljsku“ u Orašju, te položio četvrti razred „Ekonomske“ škole u Vitezu.

 

 

Imendan: 24. lipnja - sv. Ivan

FRA DRAGO BLAŽEVIĆ, sin Branka i Janje r. Škoro iz Uskoplja, župa Uskoplje. Rođen je 16. 5. 1998. u Prozoru. Završio je srednju školu „Franjevačka klasična gimnazija“ u Visokom.

 

 

Imendan: 4. studenoga - sv. Karlo