FRA ZORAN TOPALOVIĆ, župa Vitez, rođen je 29. srpnja 1991. godine u Zenici, od oca Draženka i majke +Željke r. Skopljak. Završio je Opću gimnaziju u Travniku i postigao Bakalaureat na Fakultetu Elektrotehnike i Računarstva u Zagrebu.

  

 

Imendan: 1. ožujka – sv. Albin

FRA JOSIP JAZVIĆ, župa Gornja Dubica, rođen je 7. kolovoza 1994. godine u Slavonskom Brodu, od oca Mladena i majke Anđe r. Mikulić. Završio je prva dva razreda Klasične gimnazije u Slavonskom Brodu, a druga dva razreda Prirodoslovno-matematičke gimnazije u Osijek.

  

 

Imendan: 19. ožujka – sv. Josip, zaručnik BDM

FRA ANTONIO BAKETARIĆ, župa Rumboci, rođen je 13. kolovoza 1994. godine u Livnu, od oca Mije i majke Zdenke r. Ćališ. Završio je Opću gimnaziju u Prozoru.

  

 

Imendan: 13. lipnja – sv. Anto Padovanski

FRA DARIO MATANOVIĆ, župa Tuzla, rođen je 26. listopada 1994. godine u Tuzli, od oca Drage i majke Ljube r. Antić. Završio je Opću gimnaziju u Tuzli.

  

 

Imendan: 7. kolovoza – sv. Donat

FRA ANTONIO GAŠIĆ, župa Sivša, rođen je 19. siječnja 1995. godine u Tešnju, od oca Franje i majke Mirjane r. Bilkić. Završio je Opću gimnaziju u Žabljaku.

  

 

Imendan: 13. lipnja – sv. Anto Padovanski

FRA NIKOLA MATOŠEVIČ, župa Nova Bila, rođen je 1. lipnja 1995. godine u Novoj Biloj, od oca Bože i majke Katice r. Jurišić. Završio je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom.

  

 

Imendan: 6. prosinca – sv. Nikola

FRA IVAN ERCEG, župa Gornja Dubica, rođen je 18. lipnja 1995. godine u Luganu (Švicarska), od oca Perice i majke Kate r. Dujak. Završio je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom.

  

 

Imendan: 24. lipnja – sv. Ivan Krstitelj

FRA ROBERT KEPIĆ, župa Gradina, rođen je 1. kolovoza 1995. godine u Čapljini, od oca Drage i majke Savke r. Marić. Završio je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom.

  

 

Imendan: 17. rujna – sv. Robert Belarmin

FRA MISLAV JOZIĆ, župa Rama-Šćit, rođen je 12. rujna 1995. godine u Ripcima, od oca Marija i majke Marine r. Mlakić. Završio je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom.

  

 

Imendan: 10. lipnja. – sv. Cenzurije

FRA ZDENKO FRLJIĆ, župa Vitez, rođen je 21. studenog 1995. godine u Novoj Biloj, od oca Ivice i majke Ankice r. Rajić. Završio je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom.

  

 

Imendan: 6. listopada – sv. Bruno

FRA FABIO BADROV, župa Vitez, rođen je 18. siječnja 1996. godine u Koelnu (Njemačka), od oca Frane i majke Mirjane r. Bašić. Završio je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom.

 

 

Imendan: 20. siječnja – sv. Fabijan

FRA OLIVER LIVANČIĆ, župa Vitez, rođen je 10. veljače 1996. godine u Novoj Biloj, od oca Slavka i majke Verice r. Grujo. Završio je Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom.

 

 

Imendan: 1. srpnja – sv. Oliver